Strandridarevägen 3

Strandridarevägen 3

Slutpris

910 000 kr


Slite - Nordöstra Gotland— Slite— Gotland

Strandridarevägen 3


Slutpris
910 000 kr

Slite - Nordöstra Gotland— Slite— Gotland

1 1/2 plansvilla i Slite

Välkommen till denna 1 1/2 plansvilla i Slite med ett centralt och familjevänligt läge. Charmigt bostadshus ifrån 1929 med stor potential att bli ett mysigt hem. Fina attribut såsom spegeldörrar, trägolv och öppen spis. Bostaden inrymmer 4 rum och kök varav 2 sovrum. På bottenvåningen finns det en rymlig hall med trappa till ovanvåningen, vardagsrum, matrum med öppen spis och ett arbetskök. På ovanvåningen ryms ett badrum samt två sovrum varav det ena har utgång genom vackra dubbeldörrar till balkongen . De båda sovrummen har bra förvaringsmöjligheter i kattvind med fönster eller om man så önskar så öppnar man upp dessa och gör rummen ännu större. Källare med värmepump, möjlighet till tvättstuga, verkstad, matkällare och bra förvaring. Bostadens skick är eftersatt och i behov av en ordentlig genomgång. Fastigheten är ansluten till fiber.

Här bor ni med en lättskött trädgårdstomt om 945 m² med promenadavstånd till skola och service.

Slite ligger ca 35 km från Visby på Gotlands östkust och här finner ni Gotlands enda skärgård med en fin hamn och ett härligt havsbad. Här finns det mesta inom service såsom vårdcentral, skolor, livsmedelsbutiker, banker, apotek, systembolag och restauranger.

Fastigheten sälj med friskrivningsklausul.


Boarea
84 kvm
Driftkostnad
29 553 kr/år
Tomtarea
945 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-04-18

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Strandridarevägen såldes av oss 2019-04-18. Se alla våra försäljningar i Slite samt även på Strandridarevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.