Vallstena Gläntan 7

Vallstena Gläntan 7

Slutpris

800 000 kr


Vallstena— Slite— Gotland

Vallstena Gläntan 7


Slutpris
800 000 kr

Vallstena— Slite— Gotland

Gavellägenhet i Vallstena

Välkommen till en trevlig gavellägenhet med villakänsla, egen uteplats och garage. Trivsamt och bekvämt boende fördelat på 2 rum och kök om 70 m². Planlösningen är ljus och öppen med väl tilltagna rum.

Rymligt och välutrustat kök med matplats invid fönster för 6-8 personer. Vardagsrum med värmande braskamin och utgång uteplats. Uteplats i västligt läge med vy över bilfri innergård med lekplats. Sovrum med garderobsförvaring och förråd/rum med bra plats för förvaring eller plats för säng. Badrum med tvättmöjligheter och nyare vitvaror. Genomgående bra förvaringsmöjligheter och centraldammsugare.

Till bostadsrätten ingår ett stort garage med el-port och tillhörande förråd. Lugnt och naturnära läge i Vallstena med ca 24 km in till Visby.

Månadsavgift 3 765 kr inklusive vatten, sopor och fiber från Telia.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
70 kvm
Avgift
3 765 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 1 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-09

Mäklarhuset Gotland

Denna lägenhet på Vallstena Gläntan såldes av oss 2019-12-09. Se alla våra försäljningar i Slite samt även på Vallstena Gläntan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.