Sök Meny
Såld

GOTLAND / När - När - Sydöstra Gotland / Djaupdy Fiskeläge

Strandbod i Djaupdy fiskeläge

Strandbod i pittoreska och mycket trevliga Djaupdy fiskeläge. Ett större fiskeläge med dryga 30 fiskebodar som byggts kring en öppen plats som utgör ett centralt torg alldeles vid hamnen. Boden är uppförd i trä med viss isolering och består av två delar med separata entréer. I den större delen finns köksdel och kamin. Vid södra delen finns ett förråd och möjlighet att ha uteplats i lä. Vinden är möjlig att inreda till sovloft eller till att lyfta takhöjden på bottenvåningen. Gemensamma utrymmen i form av torrtoa, telefonbod med bibliotek och redskapsbod. Fin liten hamn där båtplats finns att tillgå och längst in är det även möjligt att bada. Ett otroligt fint fiskeläge som i slutet av 1800-talet hyste 59 inskrivna fiskare.

Sponsrade länkar
GOTLAND / När / När - Sydöstra Gotland
Djaupdy Fiskeläge
Slutpris: 540 000 kr
Boarea: ca 23 kvm
Rum: 2 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-08-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gotland / När