Djaupdy Fiskeläge / När - Sydöstra Gotland / När / GOTLAND

Strandbod i Djaupdy fiskeläge

Slutpris
540 000 kr
Boarea
ca 23 kvm
Rum
2 rum (2 sovrum)
Såld
2017-08-26
Bostaden är såld!

Denna sjöbod på När Djaupdy Fiskeläge såldes av oss 2017-08-26. Se alla våra försäljningar i När samt även på När Djaupdy Fiskeläge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av När - Sydöstra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Strandbod i pittoreska och mycket trevliga Djaupdy fiskeläge. Ett större fiskeläge med dryga 30 fiskebodar som byggts kring en öppen plats som utgör ett centralt torg alldeles vid hamnen. Boden är uppförd i trä med viss isolering och består av två delar med separata entréer. I den större delen finns köksdel och kamin. Vid södra delen finns ett förråd och möjlighet att ha uteplats i lä. Vinden är möjlig att inreda till sovloft eller till att lyfta takhöjden på bottenvåningen. Gemensamma utrymmen i form av torrtoa, telefonbod med bibliotek och redskapsbod. Fin liten hamn där båtplats finns att tillgå och längst in är det även möjligt att bada. Ett otroligt fint fiskeläge som i slutet av 1800-talet hyste 59 inskrivna fiskare.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn