Etelhem Kyrkeby 207 / Etelhem - Södra Gotland / Stånga / Gotland

1,5-plansvilla med friliggande garage och vidbyggd carport

Slutpris
1 495 000 kr
Boarea
137 kvm
Driftkostnad
23 690 kr/år
Tomtarea
2 636 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-02-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Etelhem Kyrkeby såldes av oss 2017-02-14. Se alla våra försäljningar i Stånga samt även på Etelhem Kyrkeby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Etelhem - Södra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bra planerad 1,5-plansvilla med friliggande garage och vidbyggd carport på uppvuxen trädgård i Etelhem.

Boarea om 137 m² fördelat på 5 - 6 rum och kök varav 3-4 sovrum. På bottenvåningen finner ni ett kök med ljus skåpinredning och matplats intill fönster. Vardagsrum med öppen spis och utgång till uteplatsen. Duschrum med klinker på golv och kakel på väggar. Groventré med tvättmaskin och varmvattenberedare. Sovrum med plastmatta på golv och 5 garderober. På övervåningen möts man av en hall/allrum samt att det finns 2 sovrum och 1 badrum och en klädkammare.
Uteplats på baksidan i väster läge delvis under tak.

Bostadshuset ligger långt bak på tomten och inte nära vägen samt att infart till fastigheten går via lugn grusväg. Strax intill fastigheten finns det busshållplats med goda förbindelser.

Gemensamt vatten och avlopp för 3 fastigheter samt fiber finns till fastigheten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration