Allégatan 54 / Visby - Söder / Visby / Gotland

Radhus med uteplats emot innergården!

Slutpris
2 275 000 kr
Boarea
88 kvm
Avgift
3 675 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-09-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Allégatan såldes av oss 2018-09-14. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Allégatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fräsch och ljus radhuslägenhet i 2-plan om 88 m² fördelat på 3 rum och kök varav 2 sovrum på övervåningen. Går enkelt att göra om till 4 rum och kök varav 3 sovrum på övervåningen.

Nyare kök i öppen planlösning med vardagsrummet och även öppet mot hallen. Kök med kyl/frys med ismaskin/vatten. Från vardagsrummet går man ut till uteplats med liten grön täppa i sydostläge och emot innergården. Övervåning med möblerbar hall och 6 garderober samt 2 sovrum, och badrum med våtrumsmatta på golv och väggar från ca 2006. Förvaringsvind med golv finns också.

2 st tvättstugor på innergården med nyare maskiner tillsammans med samlingslokal och gemensam lekplats. P-plats tvärs över gatan på parkeringsgata. Låg månadsavgift i bra förening med stabil och god ekonomi.

Trevligt läge på söder med närhet till förskola, skola, livsmedelsaffär, kiosk och grönområde.

Mån.avg 3 675 kr inkl värme, vatten, kabel-Tv och internet 100/10 Mb.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration