Appellstigen 36 / Visby Söder / Visby / Gotland

2:a i markplan i Appellen!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
3 982 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-05-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Appellstigen såldes av oss 2019-05-03. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Appellstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fin 2:a om 64 m² med omtyckt läge i Appellen. Lägenheten är belägen i markplan med en stenlagd yta framför den egna entrén, vilket utgör en extra liten uteplats med utrymme för en mindre cafémöbel där du kan sitta och njuta av morgonsolen. Väl inne i lägenheten möts du av en tilltalande planlösning och trivsam känsla. Både vardagsrum och sovrum vetter mot det rymliga inglasade uterummet där du kan se solen gå ner i väster. När du öppnar upp de skjutbara glasdörrarna kliver du ut på din egna lilla gröna täppa som är omgärdat av ett lågt staket.

I föreningen finns en övernattningslägenhet att tillgå när släkt och vänner kommer på besök.
Trivsam bilfri innergård med lekplats och stora grönområden med viss havsutsikt. Gemensam tvättstuga i huset samt fristående cykelförråd.

Ett bekvämt och centralt boende i södra Visby med närhet till strövområden med vacker natur, hamnen, livsmedelsbutiker mm.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration