Sök Meny
Såld

GOTLAND / Visby / Furugatan 130

Välkommen till omgjord 4:a i Visby-Furugatan.

4:a i Östra Visby med egen entré i markplan och stor balkong utmed hela lägenhetens fasad i östläge mot grön innergård. Lägenheten är omgjord från en 3:a till en 4:a genom att det stora sovrummet har avdelats till två mindre sovrum. Lägenheten kan lätt göras till en 3:a igen om man hellre vill det. Välkomnande rymlig hall med förvaring. Sovrum 1 har laminatgolv och garderob bakom skjutbara dörrar. Sovrum 2 och 3 har trägolv, garderob och på väggen som delar sovrummen finns det två fönster som ger bra ljusinsläpp. Lägenheten känns ljus och rymlig och balkongen under tak rymmer såväl extra matplats som solstolar. Inom närområdet finns affärer, fritidsaktiviteter och strövområden.

Sponsrade länkar
GOTLAND / Visby
Furugatan 130
Slutpris: 1 950 000 kr
Boarea: 80 kvm
Avgift: 3 708 kr/mån
Driftkostnad: 400 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-09-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Gotland / Visby / Furugatan