Högklint Högklintsvägen 12

Högklint Högklintsvägen 12

Slutpris

1 530 000 kr


Vibble /Kneippbyn— Visby— Gotland

Högklint Högklintsvägen 12


Slutpris
1 530 000 kr

Vibble /Kneippbyn— Visby— Gotland

Drömstuga på Kneippbyn

Vid Kneippbyn strax söder om Visby finner ni denna drömstuga om 40 m² fördelat på 3 rum och kök. Här kan ni själv njuta av ledigheten eller hyra ut stugan när ni så önskar. Stugan har goda intäktsmöjligheter och smidig uthyrning via Kneippbyn.

Trevligt och välutrustat boende med genomtänkt planlösning, golvvärme i hela stuga, braskamin och luft-luftvärmepump. Storstuga med matplats invid fönster, bäddbar soffa, braskamin och fullt utrustat kök. Två stycken sovrum med garderober varav ett med dubbelsäng och det andra med familjevåningssäng. Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Trälagd altan med eftermiddags- och kvällssol samt havsutsikt.

Stugan ligger precis ovanför Kneippbyns Camping och Kneippbyns Sommar- & Vattenland. På högsäsong har man tillgång till morgon och kvällsbad i lagunen och i området finns även paddelbanor, tennisplan, utegym, leksplats och mycket mera.


Boarea
ca 40 kvm
Avgift
1 882 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-06-04

Mäklarhuset Gotland

Denna fritidshus på Högklint Högklintsvägen såldes av oss 2021-06-04. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Högklint Högklintsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.