Humlegårdsvägen 26 / Visby - Länna / Visby / Gotland

Förstklassigt boende bara sju trappsteg!

Boarea
57,5 kvm
Avgift
3 021 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-01-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Humlegårdsvägen 26 såldes av oss 2019-01-10. Se alla våra försäljningar i Visby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Länna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett förstklassigt boende bara sju trappsteg upp på första våningen på Länna, i en mycket välplanerad 2:a med hög och modern standard.

Bostadsrätten är en av få hörnlägenheter, i utkanten av föreningen, med balkong i söderläge där även ev. parkering återfinns direkt utanför vardagsrumsfönstret. Bostaden har under de senaste åren totalrenoverats, med påkostade material rakt igenom.

Boarea 57,5 m² med välkomnande hall och kalkstensgolv. Stort trevligt kök med matplats för 4-6 personer. Vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Stort sovrum med garderobsvägg bakom skjutdörrar. Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar samt egen tvättmaskin.

Bra och solid förening där stambyte är utfört 2003. Föreningen har även på senare år tilläggsisolerat fasader, utfört byte till säkerhetsdörrar, installerat fiber samt renoverat balkonger. Goda förrådsmöjligheter samt cykelförråd återfinns i källaren. Tvättstugan ligger i grannhuset, trapphus 18.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration