Humlegårdsvägen 26 / Visby - Länna / Visby / Gotland

Förstklassigt boende bara sju trappsteg upp!

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea
57.5 kvm
Avgift
3 081 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Humlegårdsvägen såldes av oss 2019-11-28. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Humlegårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Länna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett förstklassigt boende bara sju trappsteg upp på första våningen på Länna. En mycket välplanerad 2:a med hög och modern standard.

Bostadsrätten är en av få hörnlägenheter, i utkanten av föreningen, med balkong i söderläge. Parkering (separat kö) återfinns direkt utanför vardagsrumsfönstret. Bostaden har under de senaste åren totalrenoverats, med påkostade material rakt igenom.

Boarea 57,5 m² med en välkomnande hall med kalkstensgolv. Stort trevligt kök med matplats för 4-6 personer. Vardagsrum med utgång till balkong. Stort sovrum med garderobsvägg bakom skjutdörrar. Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar samt egen tvättmaskin.

Bra och solid förening där stambyte är utfört 2003. Föreningen har även på senare år tilläggsisolerat fasader, utfört byte till säkerhetsdörrar, installerat fiber samt renoverat balkonger. Goda förrådsmöjligheter samt cykelförråd återfinns i källaren. Tvättstugan ligger i grannhuset, trapphus 18.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.