Källunge Larsarve 300 / Källunge / Visby / Gotland

Rymlig bostad samt stora biytor

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea/biarea
220/180 kvm
Driftkostnad
26 000 kr/år
Tomtarea
3 731 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-07-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Källunge Larsarve såldes av oss 2018-07-16. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Källunge Larsarve

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Källunge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig fd butik med fint inrett bostadsplan på övervåningen. 2-plansvilla med två separata ingångar till byggnaden. Vid södra entrén möts du av en välkomnande hall med fint kalkstensgolv och trappa till bostadsplanet. På övervåningen erbjuds många rum och stora sällskapsytor som karaktäriseras av fina trägolv och mycket ljusinsläpp. Kök i öppen planlösning med matplats och för det riktigt stora sällskapen finns det även en sal. Stort badrum med jacuzzi, dusch, vägghängd toalett, infälld belysning och dubbla tvättställ. Tvättstuga med tvättmaskin, toalett och ho. Flera sovrum och gott om plats för förvaring. Två balkonger under tak i olika väderstreck. Vid norra entrén kommer du in till fd butikslokalen som idag hyrs ut till textilarbeten. På bottenvåningen finns även kontor, pentry och gott om förvaringsutrymmen.

Fin uppvuxen trädgårdstomt på baksidan med fruktträd, bärbuskar, syrenhäck och bra solläge samt stenlagd uteplats på gaveln vid södra entrén.

Magasin med pannrum, garage och förvaring. På fastigheten finns även en bensinpump som drivs av Tankvärt och ger intäkter i form av arrende. En fastighet med många möjligheter både för den med egen verksamhet som den som behöver gott om förvaring eller hobbyutrymmen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration