Kolgårdsgatan 6 / Visby - Öster / Visby / Gotland

Kedjehus i centralt och populärt område på Kolgården!

Slutpris
4 075 000 kr
Boarea
122 kvm
Driftkostnad
25 091 kr/år
Tomtarea
517 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-01-26
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Kolgårdsgatan såldes av oss 2017-01-26. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Kolgårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kedjehus i centralt och populärt område på Kolgården!

Huset är 122 m² och fördelat på 4 rum och kök varav 3 sovrum på övervåningen samt 2 stora uteplatser på både framsidan (36 m²) och baksidan (15 m²). Genomgående parkettgolv. Kök med både matplats och köksö och spottar i tak. Vardagsrum med spottar i tak samt utgång till uteplats. På bottenvåningen finns det groventré till tvättstuga som har tvättmaskin och torktumlare och klinker på golv. Duschrum med klinkergolv och golvvärme (vattenburen) samt kaklade och mosaik väggarna. Hall med förvaring och sittbänk och ett förråd. På övervåningen finns det 3 sovrum och det är genomgående parkettgolv. Sovrum 1 har en stor garderob bakom spegelskjutdörr. Sovrum 2 har 2 garderober och sovrum 3 har 2 garderober. Klädkammare/arbetsrum och badrum med klinkergolv och golvvärme (el) samt kaklade väggar. Vattenburen golvvärme på bottenvåningen och radiatorer på övervåningen via värmepump.

Asfalterad infart med carport samt isolerat förråd om 16 m². Förvaring finns även över carporten med en vind.

Välkomna till Kolgårdsgatan 6, fastigheten som ligger centralt i Visby!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn