Korpklintsvägen 21 / Visby - Snäck / Visby / GOTLAND

3:a på Snäck med havsutsikt!

Slutpris
3 675 000 kr
Boarea
86 kvm
Avgift
5 850 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-06-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Korpklintsvägen såldes av oss 2017-06-29. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Korpklintsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Snäck är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljust inredd gavellägenhet om 3 rum och kök i öppen och modern planlösning samt med stor inglasad balkong i väster varifrån man har vidunderlig utsikt över havets skådespel.

Lägenheten är i fint skick med ekparkettgolv, helkaklat duschrum och kök med vita högblanka luckor och rostfria maskiner. Huset är byggt i souterräng och lägenheten ligger på entrésidan i marknivå men mot havet på våning tre. Intill bostadsrätten finns det förråd och tvättstuga på samma våningsplan. Internet och Tv via Telia fiber.

Omgivningen är karaktäristisk gotländsk med gles barrskog och klintavsnitt. Nedanför ligger Flundreviken med småbåtshamn och Snäckviken med fint bad. Från bostadshusen leder stigar dig ner. Snäck ligger ca tre km norr om Visby.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration