Sök Meny
Såld

GOTLAND / Visby - Visby - Snäck / Korpklintsvägen 21

3:a på Snäck med havsutsikt!

Ljust inredd gavellägenhet om 3 rum och kök i öppen och modern planlösning samt med stor inglasad balkong i väster varifrån man har vidunderlig utsikt över havets skådespel.

Lägenheten är i fint skick med ekparkettgolv, helkaklat duschrum och kök med vita högblanka luckor och rostfria maskiner. Huset är byggt i souterräng och lägenheten ligger på entrésidan i marknivå men mot havet på våning tre. Intill bostadsrätten finns det förråd och tvättstuga på samma våningsplan. Internet och Tv via Telia fiber.

Omgivningen är karaktäristisk gotländsk med gles barrskog och klintavsnitt. Nedanför ligger Flundreviken med småbåtshamn och Snäckviken med fint bad. Från bostadshusen leder stigar dig ner. Snäck ligger ca tre km norr om Visby.

Sponsrade länkar
GOTLAND / Visby / Visby - Snäck
Korpklintsvägen 21
Slutpris: 3 675 000 kr
Boarea: 86 kvm
Avgift: 5 850 kr/mån
Driftkostnad: 380 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 2 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-06-29
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Gotland / Visby / Korpklintsvägen