Norra skräddargården 6 / Visby - Terra Nova / Visby / Gotland

Bra planerat hus i 3 plan!

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
ca 144,5 kvm
Driftkostnad
31 703 kr/år
Tomtarea
280 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-03-28
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Norra Skräddargården såldes av oss 2017-03-28. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Norra Skräddargården

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Terra Nova är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hemtrevligt kedjehus i bra och underhållet skick om 118 m² i boarea + 26,5 m² i golvyta för inredd vind på Terra Nova med insynsskyddad och lummig trädgård på baksidan.

Hus i bra planlösning och med en bottenvåning med nyare kök med matplats för 6 personer och bra förvaring. Vardagsrum med utgång till baksidan med trälagd med Groventré/tvättstuga med förvaring och centraldammsugare. Kök från IKEA med inbyggnadsugn och micro i stapel samt avfallskvarn. Vardagsrum med utgång till uteplats. Finentré med extra förråd samt duschrum. Övervåningen har 3 sovrum samt ett större badrum med badkar. Inredd förvaringsvind om 26,5 m² med takfönster.

Tomt om 280 m² med asfalterad infart samt stensättningar runt framsidan av huset. Garage med förrådsdel samt extra förråd/redskapsbod på baksidan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn