Sök Meny
Såld

Gotland / Visby - Visby - Terra Nova / Norra skräddargården 6

Bra planerat hus i 3 plan!

Hemtrevligt kedjehus i bra och underhållet skick om 118 m² i boarea + 26,5 m² i golvyta för inredd vind på Terra Nova med insynsskyddad och lummig trädgård på baksidan.

Hus i bra planlösning och med en bottenvåning med nyare kök med matplats för 6 personer och bra förvaring. Vardagsrum med utgång till baksidan med trälagd med Groventré/tvättstuga med förvaring och centraldammsugare. Kök från IKEA med inbyggnadsugn och micro i stapel samt avfallskvarn. Vardagsrum med utgång till uteplats. Finentré med extra förråd samt duschrum. Övervåningen har 3 sovrum samt ett större badrum med badkar. Inredd förvaringsvind om 26,5 m² med takfönster.

Tomt om 280 m² med asfalterad infart samt stensättningar runt framsidan av huset. Garage med förrådsdel samt extra förråd/redskapsbod på baksidan.

Sponsrade länkar
Gotland / Visby / Visby - Terra Nova
Norra skräddargården 6
Slutpris: 3 000 000 kr
Boarea: ca 144,5 kvm
Driftkostnad: 31 703 kr/år
Tomtarea: 280 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-03-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gotland / Visby / Norra Skräddargården
  • Förbättra läget med insynsskydd
    Förbättra läget med insynsskydd

    Att rama in sin trädgård och skapa insynsskydd ger en avskildhet som skapar just det lugn och ro som många av oss längtar efter. Här är några enkla förslag!

  • Sju sätt att renovera miljövänligt!
    Sju sätt att renovera miljövänligt!

    Lär dig renovera miljövänligt. Det är verkligen inte lätt att göra medvetna val när man ska renovera hemma. Här är sju kloka råd på vägen.