Själsö Bergsvägen 8 / Själsö / Visby / Gotland

Fritidshus på Själsö!

Slutpris
5 000 000 kr
Boarea
53 kvm
Driftkostnad
17 566 kr/år
Tomtarea
3 108 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-09-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Själsö Bergsvägen såldes av oss 2020-09-19. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Själsö Bergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Själsö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmigt fritidshus på Själsö med generös naturtomt och fantastisk havsutsikt. Entré via en trälagd altan som sträcker sig längs med husets västsida och runt till sydsidan vilket ger optimalt med soltimmar och en mycket fin utsikt. Stugan erbjuder två sovrum, en storstuga med öppen spis, kök och duschrum.
På tomten finns även en friggebod med ett inrett gästrum och egen trälagd altan med utekök.

Stor lättskött naturtomt med fin vy mot havet.

Ett naturskönt läge med närhet till Själsö hamn och dess fiskeläge samt med behändigt avstånd till Visby både med bil och med cykel via den fina cykelvägen som sträcker sig från Visby och norrut.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.