Sören Norrbysgatan 11 / Visby - Söder / Visby / Gotland

2a i Södercentrum

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
52 kvm
Avgift
3 002 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-11-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sören Norrbysgatan såldes av oss 2019-11-22. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Sören Norrbysgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På populära Södercentrum finner ni denna välplanerade tvårumslägenhet om 52 m². Lägenheten är belägen på den tredje våningen och nås via trappa eller hiss. Genomgående väl tilltagen takhöjd och synliga betongbalkar som ger lägenheten en särpräglad och häftig karaktär.

När ni kliver in i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med bra plats för avhängning och garderober. Direkt till vänster finner ni ett bra kök med matplats vid fönster mot trapphuset. Rymligt vardagsrum med fönster mot innergården och den väl tilltagna takhöjden ger rummet en härlig känsla. Lägenheten inrymmer även ett badrum och ett sovrum med bra förvaringsmöjligheter via garderober.

I avgiften ingår parkering i garaget och fiber via Telia Triple Play. Här bor du i en stabil och välskött förening. Som medlem i denna förening har man tillgång till cykelförråd, källarförråd, övernattningslägenhet, festlokal med pentry, motionslokal, bastu och tvättstuga.

Lugnt och centralt läge med gångavstånd till Visby innerstad, 200 meter till Söderport samt 400 meter till Visbyhamn.

OBS: Nytt pris. 1 555 000 kr.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.