S:t Göransgatan 25 / Visby - Norderstrand / Visby / GOTLAND

Lyxigt och bekvämt nära havet

Slutpris
1 790 000 kr
Boarea
35 kvm
Avgift
2 256 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-06-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på S:T Göransgatan såldes av oss 2017-06-30. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på S:T Göransgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Norderstrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bekvämt boende i fullt utrustad lägenhet eller studio som övervåningen på bungalows kallas på Novi Resort Visby. Lägenheten har egen entré i markplan och trappa upp till allrummet som även har en köksdel. Mot havet löper en stor trälagd terrass med utsikt över området och havet. Stora skjutbara fönsterpartier gör att terrassen känns som en förlängning av allrummet och ger samtidigt härligt ljusinsläpp. Innanför ligger sovrummet med förvaring och det helkaklade duschrummet. I köpet ingår all inredning såväl inomhus som utomhus så det är bara att börja bo och njuta.

När du inte själv använder lägenheten så sköter hotelloperatören om uthyrning och du får del av intäkterna och får således ett billigt boende. Som ägare har du även tillgång till utomhuspool, gym, gratis parkering samt sommartid finns restaurang att tillgå. Njut av havet, solnedgången och den fina naturen som omger området med Galgberget som en kuliss österut. Gångavstånd till innerstaden och Visbys centrala delar. Vid entrén finns ett förråd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration