Stångagatan 14 / Visby / Gotland

Visby-Stångagatan

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea/biarea
94/18 kvm
Driftkostnad
38 656 kr/år
Tomtarea
756 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-10-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Stångagatan såldes av oss 2017-10-25. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Stångagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stångagatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket fin 1,5 plansvilla med centralt läge i Visby på insynsskyddad trädgårdstomt om 756 m² med fruktträd och plank emot Endreväg. Sidobyggnad med carport och en uthyrningsdel om 30 m² med egen uteplats.

Bostadshus om 94 m² fördelat på 4 rum och kök varav 3 sovrum, 2 av dem är belägna på övervåningen där även finns en hall och ett stort duschrum. På bottenvåningen finns en ljus och välkomnande hall med garderober och förråd. Stort trevligt kök med köksö och matplats med öppning mot vardagsrummet som binder samman. Vardagsrum med braskamin och utgång till trevligt inglasat uterum som förlänger sommaren. Intill uterummet finns en trälagd altan.

Hela bostadshuset med är renoverat under de senaste åren.

Fastigheten ligger på Stångagatan vilket är ett populärt och efterfrågar villaområde med närhet till förskola, skola och hela "Skarphäll city".

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration