Träkumla Ingvards 237

Träkumla Ingvards 237


Träkumla - Visby närområde— Visby— Gotland

Träkumla Ingvards 237



Träkumla - Visby närområde— Visby— Gotland

1,5-plansvilla i Träkumla

Med ett behagligt avstånd till Visby finner ni denna fastighet som ger goda utrymmen för en större familj såväl inom som utomhus. Bostadshus om 186 m² med 7 rum och kök varav 5 sovrum. Bottenvåningen inrymmer kök med matplats, 2 st sovrum, duschrum samt ett vardagsrum med öppen spis och utgång till trälagd uteplats i söderläge. Rymlig ovanvåning med allrum, duschrum och 3 st sovrum med bra förvaringsmöjligheter.

Sammanbyggt garage med plats för mindre bil samt verkstad. Lummig och familjevänlig trädgård delvis omgärdad av gotlandstun med fruktträd och plats för egna odlingar om 2 328 m².

Bostadshuset skick är eftersatt och därav i behov av renovering. Avloppsanläggning är äldre och behöver göras om enligt besked av Klart Vatten.


Boarea/biarea
186/21 kvm
Driftkostnad
33 931 kr/år
Tomtarea
2 328 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-07-24

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Träkumla Ingvards såldes av oss 2019-07-24. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Träkumla Ingvards.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.