Tygmästaregatan 2 / Visby / Gotland

Villa i centralt läge med närhet till allt i Visby!

Slutpris
4 470 000 kr
Boarea
147 kvm
Driftkostnad
32 750 kr/år
Tomtarea
777 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2017-12-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Tygmästaregatan såldes av oss 2017-12-15. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Tygmästaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tygmästaregatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till bästa läget på Tygmästaregatan - Barnvänlig 1,5-plansvilla på lagom stor trädgårdstomt i söderläge och belägen emot mindre allmänning med lekplats!

Boarea om 147 m² fördelat på 5 rum och kök varav 3 sovrum. Köket länkas samman med vardagsrum via öppen planlösning och skapar husets självklara samlingspunkt. Via kök och vardagsrum kommer man ut till en gjuten uteplats och trädgården i söderläge. Badrum med dubbla tvättställ och tvättavdelning. På övervåningen hittar du ett badrum och två stora rum som idag är ett allrum och ett sovrum, sovrummet kan man dela av till två rum. Här finns även ett smakfullt badrum med kalkstensgolv och golvvärme samt kaklade väggar. Bra arbetshörna/datahörna eller varför inte en myshörna för barnen. Bostadshuset har vattenburen värme via fjärrvärme. Fastigheten är en konceptet Villa BoKlok.

Trädgårdstomt om 777 m² med gräsmatta och häckar. Grusad infart med carport och kallförråd.

Mycket centralt och barnvänligt bostadsläge med närhet till förskola, skola, natur och livsmedelsbutik.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration