Väskinde Skäggs 918

Väskinde Skäggs 918

Slutpris

3 300 000 kr


Väskinde - Visby Närområde— Visby— Gotland

Väskinde Skäggs 918


Slutpris
3 300 000 kr

Väskinde - Visby Närområde— Visby— Gotland

Villa med vidbyggt garage på ängstomt!

Välkommen till denna fina och välplanerade 1,5-plansvilla i Väskinde i lugnt och lantligt läge med en stor trädgårdstomt i ängslikande känsla.

Rymlig villa fördelad på 1,5 plan med vidbyggt garage och pannrum. I entrén möts du av en välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter, parkettgolv och trappa upp till övervåningen. Tvättstuga/ groventré med tvättmaskin, torkskåp och förvaring. Ljust vardagsrum med mycket ljusinsläpp, öppen spis och utgång till trälagd uteplats. I anslutning till vardagsrummet ligger matrum för större sällskap som enkelt kan göras om till sovrum. Nyare badrum smakfullt renoverat med kaklade väggar, klinkergolv med elvärme, badkar och spottar i taket. Kök med matplast för sex personer. Köket har slät och ljus interiör, häll, kyl, diskmaskin och fläkt. Övervåning med tre sovrum, allrum och duschrum. Vattenburen värme via vedpanna. Eget vatten och avlopp samt fiber finns till fastigheten.

Stor och välskött trädgårdstomt om 2 965 m² med ett mycket vackert och välhållet lusthus för underbara kvällar. På fastigheten finns det även växthus, trädgårdsland och förråd.


Boarea/biarea
140/60 kvm
Driftkostnad
24 238 kr/år
Tomtarea
2 965 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2018-09-12

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Väskinde Skäggs såldes av oss 2018-09-12. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Väskinde Skäggs.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.