Västerhejde Sionvägen 2 / Västerhejde - Visby Näromårde / Visby / Gotland

1-plansvilla med stort garage!

Boarea
ca 140 kvm
Driftkostnad
38 670 kr/år
Totalareal
1 821 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-01-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Västerhejde Sionvägen såldes av oss 2019-01-29. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Västerhejde Sionvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhejde - Visby Näromårde är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trevliga och familjevänliga enplansvilla i populära Västerhejde. Här bor du i ett lugnt område med vacker natur endast 6 km från Visby.
Fastigheten erbjuder ett bekvämt boende för familjen som söker ett underhållsfritt hus med en välplanerad tomt och stort garage.

Bostaden inrymmer 5 rum och kök, varav 4 st sovrum. Öppen och social planlösning med kök, matplats och vardagsrum i direkt anslutning till varandra. Den öppna och luftiga känslan i rummet förstärks av den väl tilltagna takhöjden med öppet upp till nock och vackra synliga takbalkar. Mitt i rummet är en vridbar braskamin placerad som ger värme och höjer rummets mysfaktor. Sovrummen är smart och avskilt placerade i husets bägge ändar med badrum i nära anslutning. En utbyggnad är gjord 2012 och inrymmer bland annat Master Bedroom. Med ett par enkla ingrepp skulle utbyggnaden kunna delas av till ett separat boende om man så önskar. Från badrummet finns en altandörr som leder direkt ut till Spabadet.

Trälagd uteplats i sydvästligt läge med Spabad samt plats för grill och stort middagsbord där man kan tillbringa härliga sommarkvällar i solnedgång. Stor trädgårdstomt som inbjuder till odling och plats för lekande barn. En uppväxt vacker syrenhäck vid baksidan och framsidan av huset skyddar mot insyn under vår och sommar.

Ekonomibyggnad med dubbla carportar och garage samt förråd, perfekt för den händige eller motorintresserade. Vatten och avlopp finns utdraget till garaget, det finns även ett utrymme avsett för WC. Carporten har tillräcklig höjd för att förvara husvagn /husbil om man behöver.

Endast 1 mil till Tofta Strand och 4 km till närmaste mataffär ( Ica Vibblehallen) samt Kneippbyns sommarland. På promenadavstånd ligger Lilla Bjers gård och Västerhejdes vackra kyrka.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration