Västerhejde Sionvägen 2

Västerhejde Sionvägen 2


Västerhejde - Visby Näromårde— Visby— Gotland

Västerhejde Sionvägen 2



Västerhejde - Visby Näromårde— Visby— Gotland

1-plansvilla med stort garage!

Välkommen till denna trevliga och familjevänliga enplansvilla i populära Västerhejde. Här bor du i ett lugnt område med vacker natur endast 6 km från Visby.
Fastigheten erbjuder ett bekvämt boende för familjen som söker ett underhållsfritt hus med en välplanerad tomt och stort garage.

Bostaden inrymmer 5 rum och kök, varav 4 st sovrum. Öppen och social planlösning med kök, matplats och vardagsrum i direkt anslutning till varandra. Den öppna och luftiga känslan i rummet förstärks av den väl tilltagna takhöjden med öppet upp till nock och vackra synliga takbalkar. Mitt i rummet är en vridbar braskamin placerad som ger värme och höjer rummets mysfaktor. Sovrummen är smart och avskilt placerade i husets bägge ändar med badrum i nära anslutning. En utbyggnad är gjord 2012 och inrymmer bland annat Master Bedroom. Med ett par enkla ingrepp skulle utbyggnaden kunna delas av till ett separat boende om man så önskar. Från badrummet finns en altandörr som leder direkt ut till Spabadet.

Trälagd uteplats i sydvästligt läge med Spabad samt plats för grill och stort middagsbord där man kan tillbringa härliga sommarkvällar i solnedgång. Stor trädgårdstomt som inbjuder till odling och plats för lekande barn. En uppväxt vacker syrenhäck vid baksidan och framsidan av huset skyddar mot insyn under vår och sommar.

Ekonomibyggnad med dubbla carportar och garage samt förråd, perfekt för den händige eller motorintresserade. Vatten och avlopp finns utdraget till garaget, det finns även ett utrymme avsett för WC. Carporten har tillräcklig höjd för att förvara husvagn /husbil om man behöver.

Endast 1 mil till Tofta Strand och 4 km till närmaste mataffär ( Ica Vibblehallen) samt Kneippbyns sommarland. På promenadavstånd ligger Lilla Bjers gård och Västerhejdes vackra kyrka.


Boarea
ca 140 kvm
Driftkostnad
38 670 kr/år
Tomtarea
1 821 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-01-29

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Västerhejde Sionvägen såldes av oss 2019-01-29. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Västerhejde Sionvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.