Vibble Tvinnaregatan 23 / Vibble - Visby Närområde / Visby / GOTLAND

Bostadsrättsradhus i Vibble

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea
82 kvm
Avgift
3 027 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 1 (Hiss finns ej)
Såld
2017-08-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vibble Tvinnaregatan såldes av oss 2017-08-24. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Vibble Tvinnaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vibble - Visby Närområde är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bostadsrättsradhus i Vibble med egen liten trädgård och p-plats för bilen intill lägenheten.

Boarea om 82 m² fördelat på 4 rum och kök. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ett sovrum med trevligt burspråk. Duschrum med våtrumsmatta på golv och väggar samt egna tvättmaskin och torktumlare. Klädkammare finns det också samt utvändigt förråd bakom p-platsen för bilen. Lägenheten är i uppfräschningsbehov, då den i stort sett är i originalskick. På baksidan finns det en egen liten trädgårdstomt och stenlagd uteplats.

Trevligt och lugnt läge i bostadsrättsföreningen. På gångavstånd finns affär, restaurang och förskola och in till Visby är det cykelväg.

Mån.avg 3 027 kr exkl. värme, vatten och renhållning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration