Visborgsgatan 28 A

Visborgsgatan 28 A

Slutpris

5 125 000 kr


Visby - Söder— Visby— Gotland

Visborgsgatan 28 A


Slutpris
5 125 000 kr

Visby - Söder— Visby— Gotland

3:a med havsutsikt i Linden!

Bra planerad och rymlig 3:a i ett av föreningens bästa och attraktiva läge samt med ett centralt läge intill Södercentrum med närhet till restauranger och livsmedelsbutik!

En välhållen lägenhet om 74 m² med en bra planlösning. Vardagsrummet har ett fint parkettgolv och en fransk balkong samt utgång till balkongen med havsutsikt. Köket har ett slitstarkt linoleumgolv samt vit skåpinredning, även här ifrån finns utgång till samma balkong under tak. 2 bra sovrum.Gott om förvaring med klädkammare och garderober. Stort badrum med plats för egen tvättmaskin och torktumlare.

Huset har hiss som även går ner till garage och förråd. I den välskötta föreningen finns även en gemensamhetslokal med kök och ett generöst allrum. En uthyrningslägenhet för gästande släkt och vänner finns det med. Den vackra innergården har en gemensam uteplats med en charmig paviljong, stensättningar och vy ut över havet. Här bor du i ett lugnt men ändå väldigt centralt område med närhet till Visbys innerstad, hamnen samt gångavstånd till mataffär.

Månadsavgiften är 4 407 kr inkl värme, vatten, internet och TV via Comhem.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
74 kvm
Avgift
4 407 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-11-04

Mäklarhuset Gotland

Denna lägenhet på Visborgsgatan såldes av oss 2022-11-04. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Visborgsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.