Visby Langs hage 811 / Visby - Langs Hage / Visby / Gotland

1,5-plansvilla på fin trädgårdstomt i Visbys ytterområde

Slutpris
1 910 000 kr
Boarea
ca 80 kvm
Driftkostnad
31 479 kr/år
Tomtarea
2 100 kvm
Rum
3 rum (1-4 sovrum)
Såld
2017-08-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Visby Langs Hage såldes av oss 2017-08-25. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Visby Langs Hage

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Langs Hage är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

1,5-plansvilla på fin trädgårdstomt bara några minuters bilfärd från Visby centrum. Villan har renoverats invändigt med vitmålade golv och i övrigt ljus interiör. Delvis öppen planlösning mellan kök med vita spegelluckor, matrummet och vardagsrummet med kamin. På bottenvåningen finns ett större sovrum med platsbyggd garderob. Övervåningen erbjuder tre mindre sovrum med låg takhöjd som inte ingår i boarean. Tomten är plan och bakre delen har gjorts lite ängsliknande. Vid infarten finns carport och förråd. Lugnt område några kilometer söder om Visby med närhet till naturen, stall, idrottsaktiviteter och expansiva Visborgsområdet. Villan är framförallt exteriört i behov av renovering.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration