Sök Meny
Såld

Falkenberg / Älvsered / Dammvägen 1

Stort och unikt i Älvsered!

Mitt i mysiga Älvsered hittar vi denna unika fastighet med inte mindre än 5 sovrum! Den stora nybyggda verandan är med sina 60 m² iögonfallande och inbjuder till all sköns aktiviteter. Verandan nås från de stora sällskapsutrymmena. Intill verandan finns även en vedeldad badtunna. Invändigt finns även öppen spis, stort och rymligt kök med skafferi, flera badrum samt en källare med rum innehållande både pingisbord, airhockey, fussball-spel samt biljardbord. För dig som älskar att shoppa tar det bara 15 minuter till Gekås i Ullared! Älskar du även fina naturupplevelser så är Älvsered platsen för dig med sina fina bad- och fiskesjöar, paddling, vandrings- och cykelleder. Mandy´s Diner - Kliv in i i en äkta amerikansk 50-60 tals-miljö. Här spelas rock´n´roll och du kan välja på en mängd olika hamburgare. På menyn står också quasadillas, kyckling, grillat och american pancakes. Allt med influenser från det amerikanska köket.

Sponsrade länkar
Falkenberg / Älvsered
Dammvägen 1
Slutpris: 985 000 kr
Boarea/biarea: 150/150 kvm
Driftkostnad: 21 800 kr/år
Tomtarea: 3 044 kvm
Rum: 8 rum (5 sovrum)
Såld: 2017-07-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Halland / Älvsered / Dammvägen