Dammvägen 1 / Älvsered / Falkenberg

Stort och unikt i Älvsered!

Slutpris
985 000 kr
Boarea/biarea
150/150 kvm
Driftkostnad
21 800 kr/år
Tomtarea
3 044 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2017-07-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Dammvägen såldes av oss 2017-07-24. Se alla våra försäljningar i Älvsered samt även på Dammvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dammvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mitt i mysiga Älvsered hittar vi denna unika fastighet med inte mindre än 5 sovrum! Den stora nybyggda verandan är med sina 60 m² iögonfallande och inbjuder till all sköns aktiviteter. Verandan nås från de stora sällskapsutrymmena. Intill verandan finns även en vedeldad badtunna. Invändigt finns även öppen spis, stort och rymligt kök med skafferi, flera badrum samt en källare med rum innehållande både pingisbord, airhockey, fussball-spel samt biljardbord. För dig som älskar att shoppa tar det bara 15 minuter till Gekås i Ullared! Älskar du även fina naturupplevelser så är Älvsered platsen för dig med sina fina bad- och fiskesjöar, paddling, vandrings- och cykelleder. Mandy´s Diner - Kliv in i i en äkta amerikansk 50-60 tals-miljö. Här spelas rock´n´roll och du kan välja på en mängd olika hamburgare. På menyn står också quasadillas, kyckling, grillat och american pancakes. Allt med influenser från det amerikanska köket.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration