Duvekullevägen 5

Duvekullevägen 5

Slutpris

5 210 000 kr


Åsa - centrum— Åsa— Kungsbacka

Duvekullevägen 5


Slutpris
5 210 000 kr

Åsa - centrum— Åsa— Kungsbacka

Hus med centralt, högt och ett familjevänligt läge

Välkommen att skapa ert hem i detta hus om 165 kvadratmeter i två plan. Här erbjuds ett boende vars generösa storlek med 4-5 sovrum gör att hela familjen kan bo bekvämt.

Det första som möter dig i huset är den stora och öppna hallen med gott om plats för både jackor och skor. Vidare på entréplan finns det lite äldre köket med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, mörka skåpluckor och plats för både matbord och stolar. Vardagsrummet med trevligt ljusinsläpp och en separat matsal i vinkel. Huset har totalt fyra sovrum, två badrum och ett rymligt och trevligt allrum på övre plan med utgång till en balkong. Båda badrummen är helkaklade med dusch i det ena och badkar i det andra.

Huset har en 1040 kvadratmeter stor trädgårdstomt där den lummiga inramningen skapar en inre harmoni. Tomten har ett högt läge med utsikt över del av Åsa samhälle.

Läget i centrala Åsa är optimalt för barnfamiljer med höga krav på det omgivande bostadsområdet. Huset ligger i nära anslutning till skola (F-9), förskolor, bra kommunikationer och vårdcentral. En kort promenad från bostaden hittar man även Åsa centrum, salta havsbad och sköna naturupplevelser.
Varmt välkomna!


Boarea
165 kvm
Driftkostnad
34 599 kr/år
Tomtarea
1 040 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-05-11

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Duvekullevägen såldes av oss 2021-05-11. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Duvekullevägen.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.