Åsa Bäckväg 77C

Åsa Bäckväg 77C

Slutpris

4 100 000 kr


Åsa -Centrum— Åsa— Kungsbacka

Åsa Bäckväg 77C


Slutpris
4 100 000 kr

Åsa -Centrum— Åsa— Kungsbacka

Dags för en ny familj att flytta in!

Välkommen till omtyckta Åsa Bäckväg och ett trevligt radhus i två plan. Boendet har en bra planlösning med de sociala ytorna på entréplan som kök med matplats och ett stort vardagsrum med utgång till en uteplats med bästa västerläge och många soltimmar. En trappa upp finns de tre sovrummen samt ett av de två badrummen.
Vi entrén njuter man av den härliga morgonsolen till frukostkaffet. Från vardagsrummet, på andra sidan huset, har man den stora och lättskötta uteplatsen med trätrall med många soltimmar och den sköna kvällssolen . Här kan man sitta och njuta medan barnen gungar och leker på lekplatsen. En trygg och barnvänlig plats att hänga på!
Som boende har man både en utomhusparkering samt ett eget garage i garagelänga med gott om plats för hela familjens fritidsintressen. I samfälligheten finns även möjlighet till ex. lån av kvartersstuga till barnkalaset samt diverse verktyg och redskap att nyttja.

På Åsa Bäckväg 77C har man förskola och skola "runt knuten", fotbollsplan, allehanda service och vårdcentral, täta kommunikationer och gångavstånd till flera av Åsas salta havsbad! Det ska vara enkelt och bekvämt att bo för hela familjen.
Välkommen till dessa klassiska kvarter i centrala Åsa!


Boarea/biarea
109/6 kvm
Driftkostnad
59 810 kr/år
Tomtarea
152 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-07-01

Mäklarhuset Åsa

Denna radhus på Åsa Bäckväg såldes av oss 2023-07-01. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Åsa Bäckväg.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.