Ekholms väg 13

Ekholms väg 13

Slutpris

5 700 000 kr


Åsa - Näsbokrok— Åsa— Kungsbacka

Ekholms väg 13


Slutpris
5 700 000 kr

Åsa - Näsbokrok— Åsa— Kungsbacka

Välskött villa vid natur och närhet till hav om 130 kvm i Åsa

Varmt välkommen till en villa om fem rum och kök på Ekholms väg 13! Ni stiger in i ett modernt och hemtrevligt hem om 130 mycket välskötta kvadratmeter med fräscha ytskikt, bra planlösning och öppen spis. Här finns även ett vidbyggt garage, gäststuga på tomten samt en svalkande pool för de varmare dagarna.
Det första som möter er i huset är den inbjudande och trevliga hallen med platsbyggda garderober, hatthylla och klädhängare. Vidare finns ett nyrenoverat och stilrent kök med generösa arbetsytor, en trevlig köksö och plats för matbord och stolar. Huset har tre-fyra sovrum, två helkaklade badrum och ett härligt och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, öppen spis, gott om plats för soffa och matgrupp samt utgång till altan, pool och trädgård. Huset omgärdas av en skön och lekvänlig trädgård med vacker gärdsgård mot ett mindre skogsparti, fruktträd och planteringar. På den grusade uppfarten finns det plats för flera fordon.
På gångavstånd finns vackra naturområden som Näsbokroks Naturreservat, salta havsbad och småbåtshamn. På cykelavstånd (ca 3 km) nås Åsa centrum för skola (F-9), service, vårdcentral och goda kommunikationer.
Här finns mycket att tycka om för hela familjen!
Välkomna på visning.


Boarea/biarea
130/39 kvm
Driftkostnad
32 527 kr/år
Tomtarea
1 176 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-01-25

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Ekholms väg såldes av oss 2021-01-25. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Ekholms väg.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.