Lillebacka 18

Lillebacka 18

Slutpris

3 695 000 kr


Lillebacka— Åskloster— Varberg

Lillebacka 18


Slutpris
3 695 000 kr

Lillebacka— Åskloster— Varberg

På adressen Lillebacka 18 finns nu möjlighet att flytta in i en genomtänkt enplansvilla i nyskick. Huset stod klart så sent som 2017 och här är inget lämnat åt slumpen.
Med fina materialval och unik stil har villan uppförts omsorgsfullt och med eftertanke på den stora insynsskyddade naturtomten.

Invändigt erbjuds tre sovrum, kök och vardagsrum i en öppen social planlösning med genomgående fint ekplankgolv och golvvärme.
Här finns även en tvättstuga med klinkers och ett badrum med kakel, klinkers och träpanel.

Från vardagsrum och master bedroom tar du dig ut till det stora altandäcket som omger tre av husets fyra sidor. Här kan du njuta av solstunder, grillkvällar med vänner och värmande bad i den vedeldade tunnan.

På tomten finns även ett lyxigt uppvärmt dubbelgarage där du riskerar att bli fast långa stunder. Garaget värms med en luftvärmepump och utrustat med elektriska portar, pentry och toalett med automattändning och automatblandare.

Direkt inpå husknuten har du en vacker natur för sköna promenader och önskar du ta en cykeltur har du endast 10 min cykelväg till härliga havsbad i Kärradal.


Boarea/biarea
90/70 kvm
Driftkostnad
17 467 kr/år
Tomtarea
2 581 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-02-12

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Lillebacka såldes av oss 2019-02-12. Se alla våra försäljningar i Åskloster samt även på Lillebacka.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.