Torvvägen 22 / Åskloster / Varberg

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
113 kvm
Driftkostnad
35 927 kr/år
Tomtarea
936 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-01-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Torvvägen såldes av oss 2018-01-31. Se alla våra försäljningar i Åskloster samt även på Torvvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åskloster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till lugna och trivsamma Åskloster och denna tilläggsisolerade 60-talsvilla på lugn gata innanför genomfartsleden. Huset är välplanerat, allt i ett plan och fördelar sig på kök, vardagsrum, 3 sovrum, ett helkaklat badrum, en helkaklad gästtoalett, tvättstuga med groventré och förråd. Asfalterad uppfart med plats för 2 bilar samt ett garage med förråd. På tomten finns en isolerad friggebod till gäster. Trädgårdens baksida vetter mot en stor äng med fri utsikt över vidderna. Fiber är precis indraget. Det finns bra bussförbindelser till Varberg och skolbuss stannar på gatan. För den aktive finns golfbana, fotbollsplan och boulebana i närheten. En förskola och en kiosk finns och ca 4 km bort har du närmsta mataffär i Väröbacka. Med cykel kan du ta dig till hav och strand om du vill. In till Varberg stad har du ca 15 minuter i bilen och pendlar du mot Göteborg är du i centrum på ca 40 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration