Svenljungavägen 11 / Ätran / Falkenberg

Stor villa med dubbla garage och stor trädgård!

Slutpris
1 200 000 kr
Boarea/biarea
186/10 kvm
Driftkostnad
34 073 kr/år
Totalareal
2 070 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-20
Bostaden är såld!

Denna villa på svenljungavägen såldes av oss 2019-09-20. Se alla våra försäljningar i Ätran samt även på svenljungavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ätran är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I centrala Ätran kan vi nu presentera en stor villa på stor härlig tomt med dubbla garage. I trädgården finns en mysig uteplats i anslutning till växthuset där tomaterna frodas! Invändigt erbjuder villan stora ytor i souterrängplanet, 4 sovrum, helkaklat badrum med bubbelbadkar samt uterum med tillhörande balkong. Vid husets entré finns en stor uteplats och från master bedroom på övervåningen når man balkongen. Ett välskött och gediget hus med vattenburet värmesystem via vedpanna och taket är bytt 2011. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Ätran

Trivsam bygd mitt i underbar halländsk natur!

Natur

Ätran ligger på den halländska skogslandsbygden. Här har man oslagbar närhet till skog, fiske, jakt och fina vandringsleder. De djupa skogarna bjuder på fin bär- & svampplockning (om man hittar de små rackarna), ett stort djurliv och vacker miljö. Vattendrag finns på många ställen i trakterna kring Ätran, inte minst vattendraget med samma namn, men även Eseredsjön, Lyngsjön och Fegensjön. Bara i Krogsered finns hela 32 st sjöar!

Ett liv i rörelse

Bygden bjuder på ett enorm utbud gällande fritidsaktiviteter och motion. Bl.a. finns här en friluftsanläggning med längdskidåkning, luftgevärsskytte, skidskytte, motionsspår, fotbollsplaner och möjligheter till övernattning. I Ätran finns även utomhusbad, idrottshall och självklart möjligheter till fiske och kanotpaddling. Fiske är populärt både i Eseredsjön och i Ätran vars å rinner igenom just Ätran ut mot kusten via Falkenberg och ut i havet.

Att göra

I Gunnarp, en bit ifrån Ätran, finns en bygdegård som används flitigt till bl.a. dans under vinterhalvåret och på dansbanan i Ätran, Sjöviken anordnas dans hela sommaren. Vid flera av vattendragen i området finns grillplatser och badplatser. Det går även både cykel- & ridleder i närområdena. Ca 20 minuter från Ätran hittar vi Gekås, norra Europas största varuhus och nordens största turistmål.

Familjeliv

I Ätran finns det både förskolor och F-5 skolan Ätranskolan. Närmsta högstadieskola är Apelskolan i Ullared. Området är lugnt och omtyckt bland alla åldrar.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.