Sök Meny
Såld

VARBERG / Bua / Enevägen 3

Högt belägen villa med fantastisk utsikt

Nu ges tillfälle att förvärva denna vackert belägna fastighet med en sagolik utsikt över Bua hamn, Krokstads udde och båtfjorden. Huset är välplanerat på ett plan med källare, tre rymliga sovrum och det går även med enkla medel att dela av till ett fjärde. Vardagsrum i vinkel med en murad eldstad och öppen planlösning in mot köket. Från köket så kommer man ut till det stora uterummet som vetter ner mot hamnen. I källaren finns goda förvaringsmöjligheter i förråd och råkällare, samt sociala utrymmen om man behöver ett extra sovrum eller allrum. Det finns inga bärande innerväggar vilket gör det möjligt för nästa ägare att göra om planlösningen efter tycke och smak.
Ett hus med med massa potential helt enkelt!

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
VARBERG / Bua
Enevägen 3
Slutpris: 3 650 000 kr
Boarea/biarea: 122/61 kvm
Driftkostnad: 26 271 kr/år
Tomtarea: 957 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-04-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Bua / Enevägen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.