Måsa Brittas väg 5A / Arvidstorp / Falkenberg

Mycket fin 3:a i markplan med altandäck med markis och klipphäll!

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
4 489 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-02-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Måsa-Brittas Väg såldes av oss 2017-02-24. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Måsa-Brittas Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Arvidstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna påkostade 3-rumslägenhet på bottenvåning och gavel. Trädäck som är format efter klipphällen med fina planteringar på den nätta trädgårdstomten! Köket är helt ombyggt och genomtänkt för den bästa planlösningen och bra med inredning och bänkyta. Kontakt med hallen har man genom "köksgluggen" mot entrén! Öppet mot matplatsen - vardagsrummet och ut mot altanen. 2 bra sovrum med parkettgolv. Fräscht badrum, renoverat från grunden med dusch och egen tvättmaskin. Detta måste vara en av de attraktivaste lägenheterna på bottenplan och med uteplatsen i "rätt" läge, boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration