Avenbokstigen 14

Avenbokstigen 14

Slutpris

2 800 000 kr


Kristineslätt— Falkenberg

Avenbokstigen 14


Slutpris
2 800 000 kr

Kristineslätt— Falkenberg

Lättskött med villakänsla och med närhet till allt!

Året om kan man baka sina egna pizzor i den rustika pizzaugnen samtidigt som gästerna minglar runt i trädgården sommartid eller njuter av ett glas vin i uterummet vintertid. Med detta hörnläge kan man njuta av solen hela dagen runtom i trädgården och den insynsskyddade häcken skapar en ombonad känsla. Det här passar er som söker ett lättskött boende med villakänsla och med närhet till havet, centrum, naturområden, lekplats, förskola, skola, matbutik, konditori, blomsterbutik, apotek.. ja listan kan göras lång. Invändigt är bostaden välplanerad med rymligt kök, badrum och vardagsrum i entréplan och en trappa upp finns badrum samt tre sovrum varav ett med tillhörande klädkammare. Varmt välkomna!


Boarea/biarea
108/23 kvm
Avgift
5 038 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-11-09

Mäklarhuset Falkenberg

Denna lägenhet på Avenbokstigen såldes av oss 2020-11-09. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Avenbokstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.