Blåmusslevägen 13 / Stafsinge Strand / Falkenberg

Fritids- eller åretruntboende, det är frågan!

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea
118 kvm
Driftkostnad
15 800 kr/år
Totalareal
904 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-04-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Blåmusslevägen såldes av oss 2019-04-26. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Blåmusslevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stafsinge Strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lyxigt boende där havet visar sig i princip överallt i huset! Välhållen 1-plansvilla med trevligt kök med burspråk, vardagsrum med braskamin och även här burspråk, utgång till uterum med golvvärme, 3 sovrum, 2 badrum med dusch och badkar, groventré/tvättstuga. Ett tornrum är påbyggt på huset 2011 och har två balkonger med härlig havsutsikt, sol från morgon till solnedgång! Utvändigt finns ett extra gästhus, uteplats med trädäck, asfalterad infart med plats för 2-3 bilar. Endast ca 100 m ner till havet för bad, fina promenader, småbåtshamn. Boende som passar lika bra året runt som fritidsboende. Nämnde jag att havet är med dig vart du än befinner dig i huset... Boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration