Brattebovägen 1B

Brattebovägen 1B

Slutpris

1 300 000 kr


Arvidstorp— Falkenberg

Brattebovägen 1B


Slutpris
1 300 000 kr

Arvidstorp— Falkenberg

Jättefin 2:a med stor inglasad västerbalkong!

Denna fina och moderna 2:a ligger en trappa upp med hiss. Huset byggdes så sent som 2008. Lägenheten är mycket ljus och har en lättmöblerad öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Från vardagsrummet nås den härliga inglasade balkongen med utsikt och soligt västerläge! Det stora badrummet är helkaklat med klinkergolv. Här finns en rejäl duschplats samt även utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Köksavdelningen är ljus och välutrustad. Sovrummet är beläget innanför den inglasade balkongen och blir på så sätt svalt och tyst. Klädkammaren är stor och rymmer både kläder och prylar. I källaren finns ett jättefint och välutrustat gästrum som kan bokas för 150:-/natt. Området är mycket lugnt och familjärt och avstånden är korta till t.ex. centrum, förskolor, högstadieskola, konditori, pizzeria och det blivande Falkenbergs kultur- & kunskapscentrum. Varmt välkommen på visning!


Boarea
65.5 kvm
Avgift
5 591 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-03-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.