Edvards Väg 2a

Edvards Väg 2a

Slutpris

1 210 000 kr


Arvidstorp— Falkenberg

Edvards Väg 2a


Slutpris
1 210 000 kr

Arvidstorp— Falkenberg

Stor 2:a helt i markplan!

Nu erbjuder vi en stor och ljus 2:a helt i markplan med egen ingång. Fritt läge på baksidan och här finns en stor träaltan som erbjuder sol fram till eftermiddagen. Invändigt är lägenheten rymlig med möjlighet att dela av sovrummet till två mindre sovrum för den som vill. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin, fint kök med vita luckor, rymligt vardagsrum och klädkammare för förvaring. Oljefyllda radiatorer från 2014 ger en behaglig värme och lägenheten är delvis ommålad 2015. Här är det bara att flytta in direkt, snabbt tillträde för den som önskar. Välkomna på visning!


Boarea
71 kvm
Avgift
4 187 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2018-09-05

Mäklarhuset Falkenberg

Denna lägenhet på Edvards Väg såldes av oss 2018-09-05. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Edvards Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.