Erik Falks väg 2 / Tröingeberg / Falkenberg

Enplansvilla i Tröingeberg!

Slutpris
2 050 000 kr
Boarea
118 kvm
Driftkostnad
29 680 kr/år
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-11-27
Bostaden är såld!

Denna villa på erik falks väg såldes av oss 2018-11-27. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på erik falks väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tröingeberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i Tröingebergsbacken, innan vida halländska landskap tar vid, ligger Erik Falks väg. Här är områdena lugna med mycket barnfamiljer och lekplats precis intill. Lummiga skogspartier blandas med villakvarter och närheten till naturen är påtaglig. Villan med fristående garage ligger på en hörntomt med bra planlösning, flera sovrum, gästtoalett och badrum, stort vardagsrum samt kök med utgång till altan och en alldeles lagom och lättskött trädgård.

I Tröingeberg finns närbutik och flera förskolor, F-5 skolan Vinbergsskolan ligger i Vinbergs Kyrkby och man har nedförsbacke hela vägen till Falkenbergs centrum. Bra grannar utlovas dessutom enligt säljaren!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration