Harstigen 1 / Hjortsberg / Falkenberg

Välskött villa på Hjortsberg!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
ca 163 kvm
Driftkostnad
30 951 kr/år
Tomtarea
625 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-11-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Harstigen såldes av oss 2017-11-09. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Harstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hjortsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en välskött och trivsam hörntomt ligger denna härliga 1-plansvilla som löpande renoverats av nuvarande ägare. Här finns tre rejäla sovrum, fint kök i ek-utförande, helkaklat badrum, vardagsrum och matrum med öppen planlösning och utgång till trädgården, stor tvättstuga och ett fantastiskt härligt uterum! Det finns ett vidbyggt garage som i dagsläget fungerar som förråd. I anslutning till garaget finns ett inrett sovrum som skulle vara perfekt som generationsboende eller kontor för den som önskar. Hjortsberg är ett utav Falkenbergs mest populära områden och med närhet till förskolor, skolor,skog och strövområden, hav och strand känns det som att läget inte kan bli bättre. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration