Sök Meny
Såld

Falkenberg - Skrea / Klädesvägen 6A

Nybyggd 2:a om 48m²!

Denna lägenhet á 48 m² har allt en modern lägenhet kan tänkas ha. Öppen planlösning, bra förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum, nytt modernt kök och mycket mer. Dessutom uteplats med kvällssol! Bostadsrätterna beräknas vara klara för inflyttning till sommaren 2018. För mer information, gå in under fliken "fakta" här ovan eller kontakta oss på Mäklarhuset så berättar vi mer.

Bingevägen och Klädesvägen är belägna mitt på fantastiska Brune Kulle i utkanten av Skrea. Här har man naturen runt hörnet, utsikt mot havet, F-5 skola och förskola på baksidan och ändå nära till centrum och samhälle.
Sammanlagt fyra hus på Bingevägen och Klädesvägen/Brunekullevägen ingår allihop i Bostadsrättsföreningen Klädesvägen som tillsammans består av 20 lägenheter i olika storlekar, pris och hyra.

Sponsrade länkar
Brf Klädesvägen i Skrea
Falkenberg / Skrea
Klädesvägen 6A
Slutpris: 1 035 000 kr
Boarea: 48 kvm
Avgift: 2 889 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Såld: 2017-10-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Halland / Falkenberg / Klädesvägen