Klädesvägen 3B / Skrea / Falkenberg / Nyproduktion

Nyproducerad bostadsrätt i parhus!

Brf Västra Klädesvägen i Falkenberg
Slutpris
1 575 000 kr
Boarea
73 kvm
Avgift
3 254 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 1 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Klädesvägen såldes av oss 2018-08-21. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Klädesvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skrea är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bostadsrätt i parhus-utformning i ett plan! Fräsch bostad med vita väggar och ekparkett. 2 sovrum, helkaklat badrum och modernt kök med plats för matbord i öppen planlösning mot vardagsrum med 2 utgångar till stenlagd uteplats. Dessutom bilplats under tak, bra förvaringsmöjligheter, bokstavligt talat ett stenkast till förskola och F-5 skola, närhet till natur, golfbana, restauranger och mycket mer.

Havet når man på tio minuter med cykel!

Denna lägenhet är en av 30 som ska byggas i den nya föreningen Brf Västra Klädesvägen. För mer info om projektet, andra lediga lägenheter och översikt, besök projektsidan: https://www.maklarhuset.se/nyproduktion/brf_vastra_kladesvagen_i_falkenberg-falkenberg-494

Obs. Bilderna är från ett liknande objekt, avvikelser kommer därför förekomma. Lägenheten beräknas stå färdig i juni 2019.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration