Klintvägen 44

Klintvägen 44

Slutpris

1 460 000 kr


Boberg— Falkenberg

Klintvägen 44


Slutpris
1 460 000 kr

Boberg— Falkenberg

Vinterbonat fritidshus med fritt läge!

Längst in på Klintvägen gränsande till naturområde ligger detta fina vinterbonade fritidshus på 55 kvm. Morgonkaffet dricks på frukostaltanen med morgonsol och för att njuta av eftermiddags- och kvällssolen samt få en glimt av havet finns altan under tak på husets framsida. I vardagsrummet är det tak i nock och vitmålad träpanel på väggarna och kaminen används flitigt. Köket är i ljusa färger och de båda sovrummen erbjuder totalt 4 sovplatser och i friggeboden kan gästerna husera. På tomten finns även ett förråd för förvaring av trädgårdsredskap. Alla inventarier ingår i priset. Välkomna att upptäcka ett smultronställe med bra läge i vackra Boberg!


Boarea
55 kvm
Arrende
15 000 kr/år
Driftkostnad
10 708 kr/år
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-04-18

Mäklarhuset Falkenberg

Denna fritidshus på Klintvägen såldes av oss 2019-04-18. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Klintvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.