Klintvägen 44 / Boberg / Falkenberg

Vinterbonat fritidshus med fritt läge!

Slutpris
1 460 000 kr
Boarea
55 kvm
Arrende
15 000 kr/år
Driftkostnad
10 708 kr/år
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-04-18
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Klintvägen såldes av oss 2019-04-18. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Klintvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Boberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Längst in på Klintvägen gränsande till naturområde ligger detta fina vinterbonade fritidshus på 55 kvm. Morgonkaffet dricks på frukostaltanen med morgonsol och för att njuta av eftermiddags- och kvällssolen samt få en glimt av havet finns altan under tak på husets framsida. I vardagsrummet är det tak i nock och vitmålad träpanel på väggarna och kaminen används flitigt. Köket är i ljusa färger och de båda sovrummen erbjuder totalt 4 sovplatser och i friggeboden kan gästerna husera. På tomten finns även ett förråd för förvaring av trädgårdsredskap. Alla inventarier ingår i priset. Välkomna att upptäcka ett smultronställe med bra läge i vackra Boberg!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration