Laxöringen 1085 / Skrea Strand / Falkenberg

Ljus stuga i gott skick på friköpt område!

Slutpris
625 000 kr
Boarea
18 kvm
Driftkostnad
6 895 kr/år
Rum
2 rum
Såld
2019-08-12
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Laxöringen såldes av oss 2019-08-12. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Laxöringen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skrea Strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I populära kvarteret Laxöringen på Skrea Strand i Falkenberg, ligger denna ljusa stuga som 2017 renoverades med ny fasad och nytt tak. I det inre rummet byttes golv, innertak och träpanel och i det främre rummet byttes även där golv samt ytterdörr och träpanel målades om. Köket är från 2006 och går i ljusa färger och på väggarna sitter vitmålad träpanel.

Stugan är väldigt ljus tack vare skjutbara fönsterpartier längs stora delar av yttre rummet och ljuset når hela vägen in till det inre rummet tack vare att det finns fönster i väggen som delar av de båda rummen. Området är friköpt, som tillsammans med Knoten och Båtsmannen förfogar över tre serviceanläggningar, varav två innehåller alla bekvämligheter man behöver för att tillbringa sommaren på Skrea Strand.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Skrea strand - En av Sveriges bästa stränder!

Runt den kilometerlånga Skrea Strand finns områden i världsklass. Här ligger arkitektritade villor som samsas med Hallandslängor, badstugor, campingar och fritidshus. Barnfamiljer, pensionärer, medelålders och ungdomar ser alla tjusningen i denna pärla på den Halländska västkusten som kommit att bli ett av Sveriges absolut mest populära turistmål.

Stranden

Skrea strand blev 2017 utsedd till Sveriges tredje bästa strand. Här slår det salta Kattegatt in över en flera kilometer sandbeklädd strand. Några meter upp på stranden skyddar små sandberg, s.k. klitter de bakomliggande badstugeområderna som dominerar i området. Sommartid är stranden otroligt välbesökt och här finns områden som tillåter hundbad, en lång badbrygga tar er ut från norra delen av stranden och längs piren i norr finns numera väldigt fina badtrappor för den som bara vill ta några simtag.

Äta

På Skrea strand finns många små kulinariska utropstecken! Sommartid kryllar här av snabbmat-ställen, sköna loungebarer, thairestaurang och glasskiosker. Eller vad sägs om den klassiska brittiska dubbeldäckaren som varje sommar säljer fish & chips vid Netasberg, vid södra delen av Klittervägen. Även resten av året träffar man här på restauranger som sticker ut. Ocean bar och hotell är välkända för sin mat och dryck, i skrivande stund byggs där också sportbar. Falkenbergs Strandbad som de senaste åren stått sig som ett av Europas bästa spaupplevelser har flera restauranger under sitt tak, framförallt Köket som med sina sköna miljöer tagit fine-dining till en helt ny nivå. När solen går ner i horisonten över ett vindstilla Kattegatt och restauranger och nattklubbars stök hörs på avstånd, är det inte heller helt fel med en pizza på stranden...

Att göra

Flertalet campingar, restauranger, strandbesökare och turister gör givetvis att utbudet av saker att göra och ställen att utforska är gott i området. Här finns bl.a. utegym, flera minigolfbanor, volleybollnät på stranden, tennisbanor, inomhusbad med gym och bastu, ett av Europas bästa spa, närhet till padelcenter, friskis & svettis, trampbåts-uthyrning, lekplatser, turisttåg och mycket mer. I en relativt liten stad är inte heller avstånden långa till både idrottsplatser, ishall, centrum, frisbeegolf, golfbanor, naturreservat m.m. Besök www.falkenberg.se för en bra och utförlig turistinformation.

Service & kommunikation

Förutom mängder av aktiviteter för hela familjer så finns här i närheten av Skrea strand också flera förskolor, F-5 skolorna Hertingskolan och Hjortsbergsskolan samt högstadieskolan Tullbroskolan. På Skrea Strand finns också en Ica butik med post och kemtvätt, apotek, bageri, bensinmack och kontinuerlig busstrafik. Sommartid finns här även turisttåg som går till och från centrum flera gånger om dagen. På Skrea camping går också att hyra cykel.

Tips & inspiration