Mäster Nils väg 22 / Arvidstorp / FALKENBERG

3-rumslägenhet med egen uteplats i markplan samt balkong!

Slutpris
895 000 kr
Boarea
88 kvm
Avgift
4 753 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-11-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på mäster nils väg såldes av oss 2018-11-23. Se alla våra försäljningar i FALKENBERG samt även på mäster nils väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Arvidstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fräscha lägenhet med en radhuskänsla! Man har sin uteplats i entréplanet på gaveln av längan och en balkong uppe i lägenheten med fin utsikt. Välkommen in, entré med en klädkammare/kontor/gästrum - bara att välja. En vit trappa tar dig upp i lägenheten. Allt är välhållet med vita väggar och snygga golv! Stort vardagsrum med utgång till balkongen, kök med blått kakel ovan ekbänkskivor - snyggt till den vita köksinredningen, två fina sovrum samt ett badrum med badkar och tvättmaskin. Trevligt lugnt läge i ytterkant av området. Ca 16 000 kr finns i reparationsfonden. Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration