Sök Meny
Såld

Falkenberg - Skrea / Roberts väg 3

Stor och ljus villa med bra läge på återvändsgata

I Skrea samhälle presenterar vi nu en stor och ljus villa med plats för hela familjen, långväga gäster och möjlighet att ha egen verksamhet hemma. Husets självklara samlingsplats är det härliga köket från HTH med köksö. Med kökets moderna öppna planlösning mot matplatsen och vardagsrummet finns här verkligen plats för alla. Gott om ljusinsläpp i hela villan med stora fönsterpartier och från vardagsrummet når man trädäcket och trädgården genom Hajompartier. Här finns också 5 sovrum, bastu samt garage som nås inifrån. Löpande renoveringar har skett däribland byte av syllarna, tillbyggnad av garaget, köksrenovering samt fönsterbyte. Härlig trädgård och bra läge på lugn återvändsgata. Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Falkenberg / Skrea
Roberts väg 3
Slutpris: 2 850 000 kr
Boarea/biarea: 200/14 kvm
Driftkostnad: 29 095 kr/år
Tomtarea: 1023 kvm
Rum: 7 rum, varav 5 är sovrum
Såld: 2017-06-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Falkenberg / Roberts Väg
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.