Sök Meny
Såld

Falkenberg - Skrea / Roberts väg 3

Stor och ljus villa med bra läge på återvändsgata

I Skrea samhälle presenterar vi nu en stor och ljus villa med plats för hela familjen, långväga gäster och möjlighet att ha egen verksamhet hemma. Husets självklara samlingsplats är det härliga köket från HTH med köksö. Med kökets moderna öppna planlösning mot matplatsen och vardagsrummet finns här verkligen plats för alla. Gott om ljusinsläpp i hela villan med stora fönsterpartier och från vardagsrummet når man trädäcket och trädgården genom Hajompartier. Här finns också 5 sovrum, bastu samt garage som nås inifrån. Löpande renoveringar har skett däribland byte av syllarna, tillbyggnad av garaget, köksrenovering samt fönsterbyte. Härlig trädgård och bra läge på lugn återvändsgata. Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Falkenberg / Skrea
Roberts väg 3
Slutpris: 2 850 000 kr
Boarea/biarea: 200/14 kvm
Driftkostnad: 29 095 kr/år
Tomtarea: 1 023 kvm
Rum: 7 rum (5 sovrum)
Såld: 2017-06-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Halland / Falkenberg / Roberts Väg