Sök Meny
Såld

Falkenberg - Vinbergs Samhälle / Slätteberg 105

Fräsch 1-plansvilla med inrett rum på övervåning i lantlig idyll!

På vägen mot Vinbergs samhälle hittar vi denna pärla! Mycket välskött och fräsch 1-plansvilla byggd 2001 med ett inrett rum på övervåningen, mitt i den lantliga idyllen. Välplanerad villa som bl.a bjuder på flera sovrum, stort vardagsrum med utgång till inglasat uterum, öppen altan med markis, toppenfint kök, kamin, helkaklade badrum, vidbyggt garage och mycket mer. Den självgående gräsklipparen gör jobbet i den stora trädgården när du slappnar av i jacuzzin! Belägen på den härliga träaltanen på baksidan av huset med utsikt över både hästhage och vackra fält. Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Falkenberg / Vinbergs Samhälle
Slätteberg 105
Slutpris: 2 900 000 kr
Boarea/biarea: 131/55 kvm
Driftkostnad: 40 100 kr/år
Tomtarea: 2 217 kvm
Rum: 6 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-08-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Halland / Falkenberg / Slätteberg