Stenfalksvägen 13A

Stenfalksvägen 13A

Slutpris

1 700 000 kr


Ekhaga— Falkenberg

Stenfalksvägen 13A


Slutpris
1 700 000 kr

Ekhaga— Falkenberg

Toppenfin och välplanerad 4:a i två plan med härliga solaltaner samt tillgång till pool

På populära Ekhaga, med naturen inpå knuten och promenadavstånd till centrum, ligger denna moderna, toppenfina och välplanerade fyra i två plan. Ett trevligt och mycket barnvänligt boende med radhuskänsla. Här har man egen ingång och träaltaner såväl vid entrén som mot den mysiga innergården vilket ger sol från morgon till kväll. På baksidan finns även ett stort förråd. Förutom planteringar och lekplats finns även ett inhägnat poolområde med uppvärmd pool samt WC/dusch. Varför inte börja varje sommarmorgon med ett dopp utanför den egna uteplatsen! Egen parkeringsplats ingår i avgiften! I lägenheten finns två helkaklade duschrum på vardera våningsplan varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Alla 3 sovrummen ligger på övervåningen. Mycket fräscht och välutrustat kök. Parkettgolv i hela lägenheten. Det är bara att flytta in i denna pärla! Varmt välkomna på visning!


Boarea
94.5 kvm
Avgift
5 560 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
1och 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-05-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.