Sök Meny
Såld

Falkenberg - Östra Gärdet / Tröingevägen 26

Trevlig enplansvilla på Östra Gärdet!

Trivsam 1-plansvilla om ca 98 kvm med härlig och öppen planlösning belägen på populära Östra Gärdet. Villan erbjuder påkostat Kungsäterkök i ekutförande, mycket rymligt vardagsrum som kan delas av för att få ytterligare ett sovrum, vinterbonat uterum, 2 fina sovrum samt ett helkaklat badrum med jacuzzi. Trädgårdstomt om ca 629 kvm med ett lugnt och skönt läge. Här finns både gräsytor samt altan att njuta på under härliga sommarkvällar. Lättskött och fint boende för dig som vill bo med närhet till det mesta! Varmt välkommen på visning av Tröingevägen 26!

Sponsrade länkar
Falkenberg / Östra Gärdet
Tröingevägen 26
Slutpris: 2 500 000 kr
Boarea/biarea: 98/78 kvm
Driftkostnad: 26 200 kr/år
Tomtarea: 629 kvm
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Såld: 2017-04-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Falkenberg / Tröingevägen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.