Tulpanvägen 43

Tulpanvägen 43

Slutpris

1 800 000 kr


Skogstorp— Falkenberg

Tulpanvägen 43


Slutpris
1 800 000 kr

Skogstorp— Falkenberg

Familjevilla med fina utrymmen i Skogstorp!

Nu säljer vi en trevlig enplansvilla med källare i Skogstorp. Här finns möjlighet att köpa ett hus som varit omhändertaget men nu behöver nya händer för att sätta sin prägel på alla de fina utrymmen som detta hus har att erbjuda. Bland annat hemtrevligt kök, stort vardagsrum i vinkel, tre bra sovrum, stor gillestuga i källaren och ett stort uterum mot trädgården. Tomten är lättskött och fint inringad med en häck som blir tät och insynsskyddande under rätt årstid. Överbyggt förrådsutrymme och även ett garage.

Restauranger, förskolor och F-9 skolan Skogstorpsskolan ligger på kortare avstånd härifrån och många barnfamiljer bor och trivs i området - och har gjort så i generationer.
Skogstorp som område är ett omtyckt samhälle inte långt ifrån vare sig Falkenbergs centrum eller fina badstränder och falnar dessutom aldrig i popularitet, tvärtom. Här samsas barnfamiljer med medelålders par och pensionärer. Bostadsrätter, hyresrätter och villor skapar en fin harmoni och här finns ett välfungerande föreningsliv med en välbesökt idrottsplats.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
134/134 kvm
Driftkostnad
51 350 kr/år
Tomtarea
1 266 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-10-13

Mäklarhuset Falkenberg

Denna villa på Tulpanvägen såldes av oss 2018-10-13. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Tulpanvägen.

Boka värdering

Johanna Knutsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.